QOSHIDAH BIRRUL WALIDAIN
Posted on: June 21, 2014, by : syekhermania

Ijazah Dari Alm Al-Fadlil Romo KH. Ahmad Idris Marzuqi PP. Lirboyo.
Sekarang Di Lantunkan Oleh Beliau Al Habib Syekh AA (Solo).
===================
ﻳَﺎﺭَﺑَّﻨَﺎ ﻳَﺎﺭَﺑَّﻨَﺎ ﺇﻏْﻔِﺮْﻟَﻨَﺎ ** ﻭَﻭَﺍﻟِﺪِﻳْﻨَﺎ ﻭﺍﻟْﻤَﺸَﺎﻳِﺦْ ﺃﺟْﻤَﻌِﻴْﻦ
Ya Robbana Ya Robbana ighfirlana 2x..
Wawalidina wal
masyayiq ajma’in 2x..
===================
Duh Pangeran kulo,
nyuwun pangapuro.
Kangge tiyang sepah
soho guru kulo.
Ugi kangge kulo lan,
muslim sedoyo.
Ing Mekkah Madinah lan sealam dunyo.
===================
Duh Pangeran kulo,
nyuwun kesaenan.
Kangge poro putro lan,
putri harapan.
Mugi saged nerusaken
perjuangan.
Njagi Islam lan Aqidah
keimanan.
===================
Duh pangeran kulo
nyuwun kawelasan.
Kangge poro guru kang paring tuntunan.
Tuntunan Agami soho
sesrawungan.
Ingkang manfaati ing
gesang bebrayan.
===================
Mugi gusti AllOh,
ngumpullake kito.
Ugi tiyang sepah lan
guru sedoyo.
Sareng nabi lan wong
kang soleh ting surgo.
Mugi Alloh mboten nolak dungo kito.
===================
Mugi kito sedoyo
khusnul khotimah.
Ing akhire mongso
nalikane pekjah
Sholawat lan salam
selawase mongso.
Mugi katur ing Nabi kang nulung kito.
===================
Ya Robbana Ya Robbana ighfirlana 2x..
Wawalidina wal
masyayiq ajma’in 2x..
===================